Müslüm protiv Bohemian Rhapsody

novice

07.11.2018.

Müslüm protiv Bohemian Rhapsody

U trenutku kada je u velikom broju zemalja ubedljivo najgledaniji film Bohemian Rhapsody, a Freddy Mercury i grupa "Queen" ponovo postaju trendseteri, u Turskoj jedan film o tamošnjoj muzičkoj zvezdi ubedljivo je na prvom mestu po gledanosti i biva skoro 10 puta gledaniji od hita koji nam je ponudio Holivud!

Biografski film o čuvenom turskom pevaču po imenu Müslüm Gürses, nazvan, jednostavno Müslüm, zaradio je u drugoj nedelji prikazivanja čak dva miliona dolara, odnosno skoro 5,5 miliona dolara ukupno.

Pomenuti film o čiju smo recenziju napisali na Bohemian Rhapsody - Veliki distributerski skandal!, prihodovao je tek 230 814 dolara, plasirajući se tek na četvrto mesto po gledanosi. Ispred njega su još i turski animirani Rafadan Tayfa Dehliz Macerasi (582,697 u drugoj nedelji prikazivanja, odnosno 1,6 miliona dolara ukupno), kao i tamošnja komedija Yol Arkadasim 2 (374 968 u drugoj nedelji prikazivanja, odnosno 4,5 miliona dolara ukupno).

 • Komentarji (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Stole Haringa
  eXtreme member
  10.11.2018. 03:05
    U to ime da napišem ime čoveka koji se uredno preskače. Istina je da o Branimiru Džoniju Štuliću postoji jedan ipo dokumentarac kao što je i činjenica da je ostavio svoj trag u muzici i nečijim glavama. O BG muzičkoj sceni već pisah, ona je tako lepo preslikana u film,u Dečko koji obećava.   Turci kao Turci, imaju svoje i rade ono što misle da je dobro za njihovu publiku. Ponekad se to prelije i na ostatak sveta i to ume da bude egzotično i zanimljivo. Turski Rat Svetova, Zagor, Komadant Mark... [naloži celi komentar]
 • mahoni
  Administrator
  09.11.2018. 22:42
             Naravno da si u pravu. Svako ko je ostavio pozitivnog traga u ljudima, pa i lokalno, više vredi od bilo kojeg političara i naročito njegovih sledbenika.
 • baho
  Translator
  09.11.2018. 22:32
  Naravno, svako ima pravo na mišljenje.Ma ne znam sve to, ali OK, mogu se složiti da primjer ne mora biti najbolji. Pa ne moramo o njima.Ali svakako da se slažemo da imamo materijala za takve filmove. I da je sad već to što tih filmova nemamo neka naša ružna dimenzija u koju smo upali (da se ne služim gorim riječima). [naloži celi komentar]